KurserBarndans 4-5 år
Barnbalett 5-7 år
Klassisk Balett från 7 år upp till vuxna och även 65+
Aerobic vuxnaBarnen får tidigt utveckla sin motorik med ökad koordination, styrka och rörlighet. Barnens fantasiförmåga och därmed deras självkänsla ökar. Lektionernas syfte är att väcka elevernas intresse och förståelse för dans och att vi har det roligt tillsammans. Vid sex års ålder går eleverna vidare till barnbaletten, som är en slags förskola till den klassiska baletten.

  • Den Klassiska Baletten utgår strikt från den traditionella klassiska grunden. En teknik som ger styrka och koordination som är användbar inom all sorts dans. Den klassiska baletten låter dig bli helt uppslukad av musik och koncentration och ger en vila från dagens stress. Hos Agnetas elever blir den vackra kroppshållningen ett kännetecken.
  • Karaktärsdansen är ett inslag i kurserna, från 7 års ålder, här får eleverna pröva på mångkulturella danser från Ryssland med flera länder. Danserna är roliga och ljudet från alla klackar i golvet förstärker gemenskapen och glädjen.

    Inför våra uppvisningar för föräldrar och vänner arbetar vi mycket med stil, presentation och sceniskt framförande.
  • Aerobic: Denna träningsform är ett härligt sätt att förbättra sin kondition, koordination och styrka. Musiken är speciellt utvald för att alla deltagare enkelt skall ryckas med. Den Aerobic som erbjuds passar såväl dig som vill köra riktigt hårt tempo samt för dig som, av olika skäl, kanske vill vara lite försiktigare i början. Agneta har goda kunskaper i anatomi. Förutom att man får bättre kondition och smidighet så stärks musklerna och rörelseförmågan i lederna ökar.